Autorijschool snoeck

bel voor een afspraak 06-22199996

bel voor een afspraak 06-22199996

Autorijschool voor Blaricum

Rijschool Snoeck is voor Blaricum een uitstekende keus voor het volgen van rijlessen. Dus als u woonachtig bent in de gemeente Blaricum kunt u voor uw rijlessen terecht bij deze rijschool. De rijschool verzorgt al weer bijna 30 jaar rijopleidingen in het Gooi en daar de rijschool in de gemeente Huizen gevestigd is, ligt Blaricum eigenlijk vlak om de hoek. De lessen worden gegeven in het nieuwste model Ford Focus tdci en u heeft een vaste rijinstructeur die u vakbekwaam door de lesstof heen loodst. Dus als u een rijschool zoekt in Blaricum die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan neem dan contact op per email of mobiel en vraag dan vrijblijvend bij rijschool Snoeck een proefles aan.

Rijschool voor de Bijvanck

Wat voor de gemeente Blaricum geldt is natuurlijk ook van toepassing op de Bijvanck want dit hoort bij Blaricum. Mijn autorijschool is voor Blaricum en dus ook de Bijvanck, waar in verhouding weinig rijscholen gevestigd zijn, een goed adres om je rijbewijs te halen

Instructiekaart

Iedere leerling krijgt zijn eigen instructiekaart waar alle onderdelen op staan die je in het verkeer tegen kan komen en die ook op het examen getoetst worden. Op deze manier komt alles aan bod tijdens de lessen en op de instructiekaart worden ook alle vorderingen bij gehouden zodat je niet steeds hetzelfde doet maar juist de onderdelen oefent waar je de meeste moeite mee hebt. Er zijn best veel rijscholen in de buurt die deze instructiekaart niet gebruiken maar voor rijschool Snoeck is deze kaart onmisbaar om alle rijlessen goed op elkaar te kunnen laten aansluiten!

Aanbiedingen

Sinds kort is het ook mogelijk om een proefles tegen gereduceerd tarief te krijgen om te zien of de leersfeer je aanspreekt. Als de les je aanspreekt is het daarna ook nog mogelijk om een starterspakket te nemen, dit houdt in dat je 9 lessen betaald en er 10 krijgt (alleen voor beginnende leerlingen). Dat is dus dubbel voordeel!