Autorijschool snoeck

bel voor een afspraak 06-22199996

bel voor een afspraak 06-22199996

Autorijschool Bussum

Als u op zoek bent  naar een professionele rijschool in Bussum zit u bij Autorijschool Snoeck goed. Nadat ik een aantal jaren als franchisenemer bij een grote verkeersschool ervaring opgedaan heb, ben ik inmiddels al bijna dertig jaar zelfstandig. Autorijschool Snoeck heeft er bewust voor gekozen om niet uit te breiden en staat voor persoonlijk, direct en eerlijk contact.

Persoonlijk contact

Er zijn rijscholen die met meerdere instructeurs werken maar ik heb er bewust voor gekozen om met mijn Autorijschool alleen zelf les te geven. Één van de belangrijke reden hiervan is dat ik graag persoonlijk betrokken ben bij de complete opleiding van al mijn klanten. Op deze manier kan ik garanderen dat mijn klanten na het behalen van rijbewijs ook echt zelfstandig de weg op kunnen. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk, want na het behalen van het examen moeten ze wel zelfstandig de openbare weg op.

Autorijscholen Bussum

Inmiddels zijn er tientallen rijscholen in Bussum te vinden. Dit is gezien de grote vraag naar rijlessen helemaal niet vreemd. Autorijschool Snoeck is inmiddels al dertig jaar een begrip in 't Gooi. Ik ben gevestigd in Huizen, maar ophalen in Bussum en omliggende plaatsen is geen enkel probleem.