Autorijschool snoeck

bel voor een afspraak 06-22199996

bel voor een afspraak 06-22199996

Autorijschool Eemnes

Mensen die op zoek zijn naar een serieuze rijschool in Eemnes zijn bij deze Autorijschool aan het juiste adres. Rijschool Snoeck is in Eemnes vaak te zien daar het cbr daar is gevestigd. Dus als u op zoek bent naar een autorijschool in Eemnes vraag dan vrijblijvend een proefles aan tegen een gereduceerde prijs om te ervaren hoe de sfeer met lessen is en om te voelen of de lesopbouw u bevalt.

Rijschool voor Eemnes en buurtgemeenten

De rijschool rijdt vanuit Eemnes ook vaak examenroutes naar buurtgemeenten en weer terug. Daarom is autorijschool Snoeck voor Eemnes een uitstekende keuze als u op zoek bent voor rijlessen in Eemnes. De rijschool heeft in alle buurtgemeenten leerlingen en daarom komt u tijdens de rijlessen ook in Hilversum, Bussum en Naarden waardoor u ook in grotere plaatsen ervaring op doet met de rijlessen wat de slagingskans alleen maar vergroot.

Praktijkexamenplaats Eemnes

Zoals u al heeft kunnen lezen is Eemnes de plaats in deze regio van waaruit examens van het cbr afgenomen worden. De examens beginnen vanaf het cbr op het industrieterrein en gaan dan via omringende gemeenten en weer terug. Dit duurt ongeveer 30 minuten en tijdens het examen worden alle vaardigheden getoetst en beoordeeld. Is dit voldoende dan kan je daarna je rijbewijs aanvragen en alleen de openbare weg op.

Starterpakket rijlessen Eemnes

Op dit moment heeft autorijschool Snoeck een starterpakket voor beginnende leerlingen waarbij u 10 autorijlessen krijgt voor de prijs van 9, oftewel 10 lessen voor € 432,-. Dit pakket is ook te verkrijgen nadat er een proefles is genomen. U kunt contact opnemen middels het contactformulier of gewoon door even te bellen met 06-22199996. Mocht er niet direct opgenomen worden daar er op dat moment iemand aan het lessen is of om een andere reden dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld, mits er nummerherkenning is, want de rijschool wil niet dat het ten koste gaat van de leerling die op dat moment rijlessen volgt.