Autorijschool snoeck

bel voor een afspraak 06-22199996

bel voor een afspraak 06-22199996

Autorijschool Hilversum

Ondanks dat wij als rijschool gevestigd zijn in Huizen hebben wij op dit moment erg veel klanten uit Hilversum. Dit komt vooral door de mond- op mond reclame die wij hebben door alle positieve ervaringen van leerlingen met mijn rijschool. Veel nieuwe leerlingen maken bewust de keuze (uit alle rijscholen in Hilversum) om rijles te gaan volgen bij Autorijschool Snoeck. Een stukje betrouwbaarheid en ervaring speelt bij deze keuze vaak een grote rol.

Hilversum en omstreken

Ook als opzoek bent naar een rijschool (in de buurt van) Hilversum kan het zijn dat u woonachtig bent in bijvoorbeeld Wijdemeren of Loosdrecht. Uiteraard biedt rijschool Snoeck ook deze klanten de mogelijkheid om te komen lessen.

Rijles in 't Gooi

Omdat de examens worden afgenomen in de regio van Eemnes lessen wij vooral in 't Gooi. Het is dus interessant om met autorijschool Snoeck zoveel mogelijk (examen)routes te rijden in de omgeving van onder andere Eemnes, Laren, Hilversum en Huizen.

Persoonlijk contact

U heeft persoonlijk contact met mij als rijschoolhouder, waardoor er weinig ruis in de communicatie kan ontstaan. Persoonlijk en direct contact is wat ik als rijschool heel belangrijk vind. Over de afgelopen jaar hebben wij een slagingspercentage van bijna 80% van het examen. Hierdoor zijn wij ook een zeer interessante rijschool in de regio Hilversum.

Heeft u nog vragen? Neem gerust even contact met mij op. Dit kan bij voorkeur via de telefoon door te bellen naar
06-22199996. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een mail te sturen via onze website. Ik doe me best om zo snel mogelijk dit bericht te beantwoorden.