Autorijschool snoeck

bel voor een afspraak 06-22199996

bel voor een afspraak 06-22199996

Autorijschool Huizen

Autorijschool Snoeck is één van de bekendere rijscholen in Huizen. De autorijschool is inmiddels al bijna dertig jaar gevestigd in Huizen. Door positieve mond- op mond reclame en een vrij hoog slagingspercentage over gemiddeld dertig jaar krijg ik wekelijks nieuwe aanmeldingen.

Autorijscholen Huizen

Op dit moment vestigen er zich steeds meer autorijscholen in Huizen. Vanzelfsprekend, want de stad Huizen is enorm gegroeid. Autorijschool Snoeck is hier gevestigd, maar rijd uiteraard ook in alle omliggende plaatsen. Zo komt er ook een groot aantal van onze klanten uit Blaricum, Laren, Hilversum en omgeving

Flexibele rijschool

Het ophalen en afzetten iin alle omliggende plaatsen (zoals bijvoorbeeld Laren, Blaricum en Hilversum) is geen enkel probleem. Ook is het mogelijk om opgehaald te worden bij verschillende centrale punten. Hierbij kunt u denken aan de carpoolplaats in Blaricum of het treinstation in Hilversum. Door persoonlijk contact met mij als rijhouder kun je altijd afspreken (tot in het reële) waar je opgehaald wil worden.

Deze mogelijkheid gebruik ik ook bij uitwonende studenten. Er zijn wel rijscholen die verder rijden maar ik ben van mening dat je meer uit de rijlessen kunt halen als de rijles plaatsvindt in de regio waarin ook de examens afgenomen wordt. U ziet dat de mogelijkheden om bij Autorijschool Snoeck een vakkundige opleiding te volgen zeer ruim zijn en er altijd met u meegedacht wordt.

Prijzen per les?

Op dit moment hebben wij een starterspakket voor nieuwe klanten. Dit houdt in dat je 10 rijlessen voor de prijs van 9 krijgt. Wil je meer weten over de prijzen? Kijk dan hier.