Autorijschool snoeck

bel voor een afspraak 06-22199996

bel voor een afspraak 06-22199996

Autorijschool Laren

Er zijn niet veel rijscholen in Laren maar deze autorijschool is in Laren ook actief en er hebben al veel Laarders de weg naar deze rijschool gevonden en hun rijbewijs gehaald. Als Laarder kom ik ook graag in de gemeente Laren daar het verkeer er erg divers is en de leerlingen veel opsteken door veel wissellende situaties. Het verkeer in het centrum van Laren is soms net een mierennest en ook daar moeten de toekomstige chauffeurs op voorbereidt zijn. Dus bent u op zoek naar een serieuze rijschool in Laren dan bent u bij autorijschool Snoeck aan het juiste adres.

Cbr-examencentrum Eemnes ligt om de hoek

Daar het praktijk examen centrum van het cbr in de gemeente Eemnes ligt is Laren ook nog eens een gemeente waar tijdens examens vaak door heen gereden wordt en dat is dan een mooi voordeel want je komt dan op veel herkenbare plekken waar je al eens met de rijlessen gereden hebt.

Ford Focus 1.6 tdci

De lessen worden gegeven in het nieuwste model Ford Focus. Het is een middenklasser waardoor je straks niet eerst weer hoeft te wennen aan een grotere auto want dat heb je met je rijlessen al gedaan. Er zijn ook leerlingen die er tegen opzien om in een grotere auto te beginnen maar als ze eenmaal wat lessen gehad hebben vinden ze het juist prettig.

Halen en brengen?

Rijschool Snoeck geeft alleen rijles in het Gooi en daar hoort Laren dus ook bij. Er zijn wel rijscholen die verder rijden maar ik ben van mening dat je meer uit de rijlessen kunt halen als de rijles plaatsvindt in de regio waarin ook de examens afgenomen wordt. Ik heb wel leerlingen uit Almere en ook uithuis wonende studenten maar die haal ik dan op vanaf station Hilversum of Naarden Bussum of de carpoolplaats bij Blaricum. Ook is het mogelijk om van en naar school binnen de regio gehaald en gebracht te worden. En voor studenten die het weekend naar huis gaan is er ook nog de mogelijkheid om op zaterdag rijlessen te volgen. Dus er zijn volop mogelijkheden om rijlessen te volgen bij rijschool Snoeck.

Starterspakket

Wij hebben op dit moment ook een starterpakket voor beginnende leerlingen. Je krijgt dan eenmalig 10 autorijlessen voor de prijs van 9.