Autorijschool snoeck

bel voor een afspraak 06-22199996

bel voor een afspraak 06-22199996

Autorijschool Naarden

Autorijschool Snoeck is voor Naarden ook een goede keuze om autorijlessen te volgen. Voor mijn rijschool is Naarden geen enkel probleem om leerlingen op te halen en thuis te brengen, want Naarden valt net zoals Bussum in de examenregio van Eemnes. Op dit moment lessen er zelfs behoorlijk wat klanten uit Naarden bij Rijschool Snoeck. Veelal door mond op mond reclame wat natuurlijk veelzeggend is en hierdoor is deze rijschool een goede keuze.

Rijschool voor Naarden Vesting

Regelmatig krijgt de rijschool de vraag of het ook mogelijk is om rijles te krijgen als je woonachtig bent in Naarden Vesting (onderdeel van de gemeente Naarden). Natuurlijk is het mogelijk om je rijlessen te volgen bij autorijschool Snoeck aangezien het bij de regio hoort en vlakbij Naarden en Bussum ligt.

Serieuze rijschool

Dus als u op zoek bent naar een serieuze rijschool die het belang van veiligheid op de weg voorop stelt en het ook belangrijk vindt dat je de auto goed onder controle hebt want na het behalen van je rijbewijs moet je nog heel wat jaren veilig de openbare weg op. Als dit je aanspreekt kan je vrijblijvend een proef rijles aanvragen om te ervaren hoe de rijlessen gegeven worden en of je je prettig voelt met de manier van lesgeven.

Aanmelden voor proefles

Dit zit sinds kort in mijn assortiment want ik vind het heel begrijpelijk dat een leerling eerst kennis wil maken met zijn/haar rijinstructeur om vervolgens te kiezen of hij/zij daar rijles wil gaan volgen. Voor een prijs van € 35,00 bied ik daarom een proef-/kennismakingsles aan voor nieuwe leerlingen. Heb je interesse in een proefles? Meld je dan nu aan voor een proefles bij Autorijschool Snoeck.