Autorijschool snoeck

bel voor een afspraak 06-22199996

bel voor een afspraak 06-22199996

Google recensies

Onderstaande recensies hebben wij ontvangen via het Google review systeem.

Kim de Leeuw
Iemand die je het echt goed leert en je heel goed voorbereid op niet alleen je rijexamen maar ook gewoon op het rijden erna!

Youri Wuring
Heel direct en duidelijk, goede rijschool.

Luuk van Nieuwamerongen
De lessen van Peter zijn altijd effectief, doelgericht en gezellig. Ik heb hier op een fijne manier leren autorijden en kan nu met een verzekerd gevoel alleen de auto in stappen. Veel dank Peter.

Stefan Burgers
Peter geeft je altijd duidelijke en directe feedback waardoor je goed weet waarop je moet letten. Met volle vertrouwen het examen ingegaan en nu klaar om in mijn eentje in de auto te zitten. Bedankt voor de gezellige lessen Peter!

Mariella Neumann
Zeer fijne rijschool. Bij Peter weet je zeker dat je straks veilig door het verkeer kan! Door de directe feedback weet je duidelijk wat je verbeterpunten zijn. Dankjewel Peter, voor de fijne en leerzame rijlessen! Ik heb met plezier bij jou gelest. Peter, je bent een topper!

Jimmy
Top instructeur/rijschool!! Peter is wat mij betreft de beste! Hij is super goed in zijn werk en ik was in 1 keer geslaagd! Wat wil je nog meer😀😀 Groetjes

Karim el ayouni
Hele goede rijschool. Instructeur is erg duidelijk en geeft feedback waar je iets mee kan. Alles in 1 keer gehaald. Heel erg bedankt Peter!

Verena Klein
Heel direct en fijn in de omgang

Gert V
Peter bedankt voor alles. Zeer goeie rijschool en heel erg duidelijk en maakt je optijd wakker voor je examen.Top!!!!! Theorie binnen 1x Pratijkexame in 1x

Ramiro Snackey
Super veel persoonlijke aandacht, erg stimulerend en vooral super behulpzaam. In 1x m’n rijbewijs!! Dank Peter!

Rowan Sabandar
Een hele fijne rijschool! Peter neemt de tijd voor je, geeft directe feedback, maar weet je ook gerust te stellen. Hartstikke bedankt voor de leerzame, maar ook zeker leuke rijlessen!

Suzanne Majoor
Eerst twee keer gezakt via een andere rijschool, daarna bij rijschool Snoeck eindelijk goed les gehad en in één keer geslaagd!

Peter de lange
Een van de beste in 1 keer geslaagd peter snoek is een topper !

Nathan Wolke
Peter is een top instructeur, geeft uitstekende autorijlessen. Ben in 1 keer geslaagd!

Tije Treikamp
Top Rijschool! Peter leert je het super goed, ben in 1 keer geslaagd!!

Julian Toller
Geeft duidelijke uitleg en geeft ook goed persoonlijk advies. Theorie en Praktijk in een keer gehaald.

Jelle Gortemaker
Een erg fijne rijschool: je leert meteen wat je goed en minder goed doet, er wordt niet omheen gedraaid, waardoor ook ik in één keer het praktijk- en theorie-examen heb gehaald!

Yaël Vrijhof
Bedankt voor het in één keer laten slagen Peter!

Bram Ruijter
top! een duidelijke instructeur waarbij veiligheid op de weg centraal staat. In 1x geslaagd.

Hilena dos S. Fernandes
Bedankt voor de leuke en leerzamen lessen Peter!!!!

Jan Elders
Een rijschool waarbij je leert veilig op de weg te kunnen. Nu snap ik met zelfvertrouwen de auto in!

Tijn vw
Peter is een waar genie achter de pedalen. Ik ben in één keer geslaagd en heb erg veel plezier gehad naast Peter in de auto. Hij weet goed met je om te gaan wanneer je zenuwachtig bent of als je juist nonchalant begint te rijden. Peter gaf mij altijd de juiste bijsturing die hoorde bij mijn rijgedrag.

Jules L
Goede rijschool! bij fouten meteen duidelijk over wat je fout doet en probeert het nogmaals te doen totdat het goed gaat! Tijdens de les ook altijd een gezellig praatje en dat maakt het rijden nog leuker! Ook in 1 x geslaagd! Peter bedankt voor de lessen en alle advies!

Paul van den Born
Ik heb afgelopen jaar bij Peter Snoeck lessen gehad en ik ben in 1 keer geslaagd! Peter Snoeck laat je direct weten als je iets moet veranderen en zorgt ervoor dat je weet wat je fout doen. Dit is heel fijn! De lessen bij Peter Snoeck zijn zeker weten aan te raden!

Margo Burgers
Geweldige rijschool! Goede en duidelijke instructeur! Praktijk in één keer gehaald!

Dylan Smit
Uitstekend gewerkt, lekker directe feedback en rustig als instructeur! In één keer geslaagd!

Laurence Auener
Ik vond de lessen bij Peter vooral leuk! Hij geeft veel persoonlijke aandacht en oefent goed met situaties of verrichtingen die je moeilijk vindt. Zo krijg je meer vertrouwen in jezelf en ga je met een goed gevoel het examen in. En dan heb je in een keer je praktijk binnen, net als ik vorige week! Nogmaals bedankt Peter! Groetjes Laurence

An Do
Erg tevreden over Autorijschool Snoeck! Door Peter heb ik meer vertrouwen gekregen om zelfstandig de weg op te gaan. Peter is duidelijk en prettig in de communicatie, waardoor je sneller inzicht krijgt in verkeerssituaties!

Anna-Carina Walraven
Goede persoonlijke begeleiding en duidelijke coaching tijdens de rijlessen. De voortgang wordt bijgehouden en daardoor komen alle essentiële onderdelen aan bod. Onderdelen die ik lastig vond werden extra geoefend zodat ik deze beter beheers. Ik ga met zekerheid het verkeer in!

Jeroen de Haan
Met dank aan Autorijschool Snoeck is het voor mij mogelijk geweest om in één keer mijn rijbewijs te behalen. Door de prettige lessen en uitleg, directe feedback, betrouwbare instructeur en een algeheel veilig gevoel in de auto is het voor mij een erg fijne ervaring geweest waar ik dagelijks veel profijt van heb. Ik kan Autorijschool Snoeck dan ook absoluut aanraden!

Jacqueline van Kuler
Ik heb met plezier bij Peter rijlessen gevolgd toen ik 18 was. We konden altijd gezellig kletsen tijdens het rijden, maar waren ook serieus wanneer nodig. Bovendien zorgt hij ervoor dat je je eigen fouten inziet waardoor je snel leert. En niet onbelangrijk: theorie en praktijk in één keer gehaald!

Niels van Nieuwamerongen
Ik ben op mijn 18e hier begonnen met lessen en had het de eerste les al meteen naar me zin. Ik kan me haast niet voorstellen dat er veel andere rijscholen zijn waarbij je zo snel, effectief, maar ook leuk leert autorijden. Beter had het niet gekund.

Gideon Mustamu
Op advies van mijn vriendin ben ik met deze rijschool in aanmerking gekomen. Ik heb hier met veel plezier gelest, geleerd en in 1 x geslaagd!

Ervaringen

Onderstaand vindt u ervaringen en reacties van andere klanten die u voor gingen.

S. Hagen
Ik leerde peter kennen via een vriendin die ook bij hem heeft gelest, vanaf het begin voelde ik me al op mijn gemak, duidelijke uitleg en hij blijft altijd rustig, als het minder goed gaat stelt hij je op je gemak en legt hij duidelijk uit wat je moet veranderen, als het goed gaat krijg je dat ook zeker te horen, heel prettig vind ik dit! En nu zijn we klaar en ben ik in 1 keer geslaagd!!! Ik raad iedereen deze rijschool aan!! Peter nogmaals bedankt! Ik heb veel van je geleerd en nu ga ik het zelf doen!

Mevrouw Derksen
Ik zocht voor mijn jongste dochter een rijschool ,die haar veilig de weg op kon krijgen. Na een aantal rijscholen gebeld te hebben, kreeg ik de tip van een collega om eens contact op te nemen met Peter. Haar beide zoons hadden inmiddels hun rijbewijs behaald. Degene die bij Peter had gereden had een duidelijk betere rijstijl. Ze voelde zich veilig naast hem in de auto. Inmiddels heeft mijn dochter haar rijbewijs behaald bij Peter,en in een keer geslaagd.

Van dag een zit ik ontspannen bij haar in de auto en ik geef mijn auto ook met een gerust hart met haar mee. Ben me zelfs erg bewust geworden van mijn eigen rijstijl.

Jeroen
Ik wil je nog heel hartelijk bedanken voor het behalen van mijn rijbewijs, ik dacht dat ik na de rijlessen bij die andere rijschool bijna klaar was en ben blij dat ik op aanraden van een vriend van me die ook mindere ervaringen had bij zijn rijschool en overgestapt was dat ik ook bij jou terecht ben gekomen. daar mijn theorie bijna afliep zijn we er goed tegenaan gegaan zodat ik  ieder geval nog een keer examen kon doen voor hij verliep. ik kan me nog voor mijn hoofd slaan dat ik die stomme fout maakte maar lag niet aan jou. ik heb toen snel mijn theorie gehaald en verbaasde me dat je al heel erg snel een herexamen gereserveerd had waarna ik toch nog erg snel mijn rijbewijs kon ophalen. mijn zusje komt over 2 jaar meteen bij jou hoor. Gr jeroen

Mike
Ik heb met veel plezier rijles gehad van Peter. Hij vroeg me om de ervaring te schrijven voor de website dus dat doe ik natuurlijk graag. Doordat ik vaker per week kon lessen waarin wij aan mijn rijvaardigheid hebben gewerkt heb ik vrij snel in één keer mijn examen gehaald. Ik vond het fijn werken met Peter en heb ook alle mensen om mij heen aangeraden om bij Peter te gaan lessen. Mijn broertje gaat als hij 18 is en misschien wel eerder want dat kan tegenwoordig ook zeker lessen bij deze autorijschool. Super bedankt! Mike